Cégünkről

 

A Dédiszitter Humán Szolgáltató Kft. azért alakult, hogy otthon méltóképpen gondoskodhasson segítségünkkel a család a szeretett személyről. Fontos, hogy gondozóink elhivatott emberek, akik erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, de ennél talán sokkal fontosabb az az elhivatottság, empátia, amellyel az elesett személy és a család felé fordulnak.  A társaság neve alapvetően idősek gondozását sejteti, de vállalásaink nem korhoz kötöttek. Tehát mindenki, akinek szüksége van segítségre, számíthat ránk legyen a feladat idősek otthoni felügyelete, idősgondozás, vagy gyermekfelügyelet.

Megalakulásunk célja, hogy segítsük azokat a családokat, akik nehéz helyzetbe kerülnek egy családtag otthoni ápolásával, felügyeletével, gondozásával kapcsolatban. Vagy az idősgondozás keretein belül csak egyszerűen néhány órás felügyeletet kell biztosítani a szeretett családtag számára. Azt sem kell szégyellni, ha a házi segítségnyújtás a kutya sétáltatására korlátozódik.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a minőségi munkára, ezért a megrendelővel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, kikérjük véleményét. Az idősek otthoni felügyeletével tehát csak olyan személyek foglalkozhatnak, akik arra megfelelőképpen elhivatottak.

Célunk, hogy gondozottaink a lehetőségekhez képest a legjobb ellátást kapják!